Zaaron Chicken&Rice

12,90 €
Sisältää alv:n

12kg TÄYDENNYSTÄ VARASTOON TULEE TI 31.3.2020

Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice on holistinen tuorelihapohjainen AITO tuorekana-riisi täysravinto koiran kaikkiin elämänvaiheisiin, pennusta koko aikuisiäksi.

Koko
Määrä

Se on valmistettu parhaista ja valikoiduista luonnollisista raaka-aineista ilman mitään muita viljoja tai halpoja täyteaineita - ilman vehnää, ohraa, kauraa, maissia, hernettä, linssiä, perunaa, soijapapua ja gluteeneja, sekä luonnollisesti, ilman kemiallisia antioksidantteja, väri- ja säilöntäaineita. Sen ainutlaatuinen koostumus tekee siitä erinomaisen valinnan myös herkimmille ja allergisille koirille, sekä vaativille koirille, joille halutaan tarjota vain ehdottomasti parasta täysravintoa.

Analyyttinen koostumus:

Raakavalkuainen 28,50  % Raakarasva 15,50  %
Raakakuitu 3,00  % Kosteus 8,00  %
Hehkutusjäännös (tuhka) 7,00  % Hiilihydraatit (NFE) 38,0  %
Kalsium (Ca) 1,51  % Fosfori (P) 1,40  %
Sinkki (Zn) 135,00  mg/kg Vitamiini C 200,00  mg/kg
Vitamiini A 14.425  ky/kg Vitamiini D 2.165  ky/kg
Vitamiini E 95  ky/kg Linolihappo (Omega-6) 3,15  %
Alfalinoleenihappo (Omega-3) 0.52  % ME (muuntokelp. energia) 364,5  Kcal/100 g.

 

Valmistusaineet: Tuorekananliha (38 %), kuivattu kananliha (20 %), ruskea riisi, valkoinen riisi, juurikaskuitu, kananrasva, kananlihauute, lucerne, auringonkukkaöljy, pellavansiemen, vitamiinit, mineraalit, kuivattu kananmuna, kuivattu porkkana, lesitiini, kamo-milla, piparminttu, Yucca Schidigera kasviuute, kuivattu merilevä, kuivattu karpalo, oregano, salvia, persilja, meirami, tim-jami, glukosamiini, MSM (metyylisulfonyylimetaani, luonnollinen orgaaninen rikki), kondroitiini sulfaatti, tokoferoli kasviuute (antioksidantti), rosmariini (antioksidantti), Enterococcus faecium (probiootti). Made in UK - valmistettu Englannissa.  Lisätty antioksidanttina luonnollista rosmariiniä ja tokoferoli-kasviuutetta (luonnollinen E vitamiini). Ei sisällä suolaa, väri- tai säilöntä-aineita, eikä kemiallisia antioksidantteja (ei etoksikiinia, BHA:ta, BHT:tä, propyyligallaattia, eikä kaliumsorbaattia).