Canius Plus maitohappobakteeri

26,90 €
Sisältää alv:n
Koko
Määrä

Uudistuneen tuotteen koostumusta muutettiin nostamalla siinä olevan hapatetun maidon määrää. Uutuutena tuotteeseen lisättiin herkullinen makuaine, jonka myötä Canius® Plus maistuu ruokahalunsa menettäneille nelijalkaisille entistä paremmin.

Valmistusprosessin muokkauksessa tuotteen koostumusta optimoitiin kasvattamalla siinä olevan hapatetun maidon määrää. Maitohappobakteereita, joita käytetään tuotteen sisältämän maidon fermentointiin, on tuotteessa yhtä paljon kuin aikaisemminkin.

Uuden, lihan makuisen makuaromin myötä Canius® Plus myös maistuu eläinystävälle entistä herkullisemmin. Pakkauksessa on mukana erillinen annostuslusikka, jonka avulla tuotteen annostelu koirille on helppoa ja tarkkaa. Valmisteen voi sekoittaa myös vaikkapa ruuan tai juoman joukkoon.

Käyttöaihe: Täydennysrehu koirille tukemaan monipuolista ruokavaliota.

Annostus: Jauhe sekoitetaan ruokaan tai juomaan. Pakkaus on suljettava heti annostelun jälkeen. Pakkaus sisältää annostelulusikan.

Canius® Plus 30 g pakkaus riittää kuukaudeksi yli 3 kg koiralle.

Canius® Plus 60 g pakkaus riittää 2 kuukaudeksi yli 3 kg koiralle.

Koiran paino 1–3 kg: 1/2 annostelulusikallista vuorokaudessa

Koiran paino yli 3 kg: 1 annostelulusikallinen vuorokaudessa

Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa ja se tulisi käyttää 1 kk kuluessa.

Avaamaton pakkaus säilyy jääkaapissa 2–8 ⁰C lämpötilassa 1 vuoden ajan valmistuksesta.

Koostumus: Terveistä suomalaisista koirista eristetyillä maitohappobakteereilla (1a001) fermentoitu maito, kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, makuaine (liha- ja eläinperäiset tuotteet, hiivavalmiste) ja kolloidinen silikaatti. Teknologiset lisäaineet: 1a001: L. fermentum NCIMB 41636, L. plantarum NCIMB 41638 ja L. rhamnosus NCIMB 41640 yhteensä 3x1011 pmy/kg. E551b kolloidinen silikaatti.

Ravintoaineet: Tuhka 40 %, raakavalkuainen 21 %, raakarasva 1 %, raakakuitu 1 %, laktoosi 20 %, kalsium 140mg/g, fosfori 5mg/g, natrium 3,5 mg/g