Everclean Multiple Cat 10L

25,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Kissanhiekka Ever Clean Multiple Cat on tuoksuva ja paakkuuntuva kissanhiekka, joka sopii erityisesti monikissataluksiin. Kissanhiekkaan on lisätty hajunsitojia usean kissan tarpeisiin ja mikrorakeet sitovat sekä eliminoivat hajut aktiivihiilitekniikan avulla.

  • Monikissatalouksiin sopiva, tehostettu hajujensitovuus on suunniteltu erityisesti tiheästi käytettävään kissanvessaan.
  • Sitoo hajut tehokkaasti: neste imeytyy välittömästi ja sitoo vahvatkit hajut.
  • Aktiivihiilitekniikka poistaa tehokkaasti epämiellyttävät hajut.
  • Raikas tuoksu antaa jatkuvan raikkauden kissanvessaan ja kotiin.
  • Paakkuuntuminen estää virtsaa valumasta hiekka-astian pohjalla ja näin hajuja muodostumasta. Paakut on helppo poistaa.
  • Riittoisa: yksi 10 litran hiekkalaatikko kestää jopa kaksi kuukautta* – helppohoitoinen kissanvessa ja riittoisuuden ansiosta taloudellista käytössä.

EverCleanin ensimmäinen käyttökerta

Kun käytät EverCleania ensimmäistä kertaa, anna kissallesi aikaa tottua siihen. Voit laittaa ohuen kerroksen EverClean -hiekkaa aiemmin käyttämäsi kissanhiekan päälle. Kun kissasi on tottunut uuteen hiekkaan, tyhjennä laatikko kokonaan ja täytä se Ever Cleanilla.

Laatikon puhdistaminen

Poista paakut ja kiinteät jätteet päivittäin ja heitä roska-astiaan. Älä heitä jätteitä vessanpönttöön. Lisää puhdasta hiekkaan saman verran mitä olet sitä poistanut. Ever Clean ei kompostoidu.

Pakkauskoko 10 l / 9,1 kg.

* Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskikokoisilla kotikissoilla keskimääräisellä päivittäisellä virtsamäärällä.