EverClean Total Cover 10l

25,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Kissanhiekka Ever Clean Total Cover paakkuuntuu tehokkaasti ja sulkee sisäänsä sekä nestemäisen että kiinteän jätöksen – toisin kuin monet muut kissanhiekat.

Kiinteän jätöksen sulkeminen hiekan sisään tukee kissan hyvinvointia ja terveyttä ja tekee samalla laatikon siivoamisen miellyttävämmäksi sinulle. Hienojakoiset mikrorakeet peittävät jopa 99 % kiinteästä ja nestemäisestä jätöksestä. Hienojakoinen raekoko on erityisen imukykyistä ja siksi se on jopa 20 % riittoisampaa kuin suurempirakeisemmat hiekat, esim. Ever Clean Extra Strong Scented. Ever Clean Total Cover on hajustamatonta, joten se sopii myös herkkänenäisille kissoille.

EverClean-kissanhiekassa on patentoitu aktiivihiilitekniikka, joka sitoo vahvatkin hajut. EverClean kissahiekassa maksimaalinen hajujen sitovuus, joten kotisi pysyy raikkaana hajuista. Pakkauskoko 10 l / 9,1 kg.

Ever Clean tuottaa vähemmän jätettä verrattuna tavallisiin paakkuuntuviin kissanhiekkoihin, koska EverClean -kissanhiekka muodostaa todella kiinteitä paakkuja. Kiinteät paakut on helppo siivota kissanvessasta ja jätökset saa tehokkaasti poistettua, jolloin jäljelle jäävä hiekka on puhdasta.

Erittäin imukykyinen ja hienojakoinen mikrohiekka paakkuuntuu erittäin tehokkaasti ja sulkee sisäänsä jopa 99 % sekä nestemäisestä että kiinteästä jätöksestä.

  • Kissanhiekkalaatikon siivoaminen on helpompaa erittäin kiinteiden paakkujen ansiosta.
  • Jäljelle jäävä hiekka on puhdasta, mikä houkuttelee kissaa käyttämään vessaa ja tukee kissan hyvinvointia.
  • Aktiivihiilitekniikka yhdessä korkealaatuisen saven kanssa eliminoi hajut tehokkaasti.
  • Hienojakoinen raekoko tekee hiekasta erittäin riittoisaa.
  • Hajusteeton kissanhiekka sopii myös tuoksuherkille ihmisille ja kissoille.

EverCleanin ensimmäinen käyttökerta

Kun käytät EverCleania ensimmäistä kertaa, anna kissallesi aikaa tottua siihen. Voit laittaa ohuen kerroksen EverClean hiekkaa aiemmin käyttämäsi kissanhiekan päälle. Kun kissasi on tottunut uuteen hiekkaan, tyhjennä laatikko kokonaan ja täytä se EverCleanilla.

 

Laatikon puhdistaminen

Poista paakut ja kiinteät jätteet päivittäin ja heitä roska-astiaan. Älä heitä jätteitä vessanpönttöön. Lisää puhdasta hiekkaan saman verran mitä olet sitä poistanut. EverClean ei kompostoidu.