• Uusi

Naturea Naturals Adult Large Breed Iberian Pork 12kg

69,90 €
Sisältää alv:n

Iberico-porsasta ja ruskeaa riisiä sisältävä aikuisen koiran täysravinto. Naturea Naturals Adult Large Breed -täysravintoon on käytetty pääraaka-aineena Iberian niemimaalla puolivillinä asustelevaa Iberico-porsasta. Iberico-porsaan lihassa on matala kolesterolitaso ja paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja. Reseptiin on käytetty vain yhtä eläinproteiinia, joten ruokaa kannattaa kokeilla herkkävatsaisille ja allergisille koirille.

Määrä

Naturea Naturals Adult Large Breed on täysravinto suurikokoisille roduille. Pääraaka-aineena on käytetty tuoretta Iberian niemimaalla puolivillinä asustelevaa Iberico-porsasta. Liha on maultaan mietoa ja hyvin sulavaa. Iberico-porsas syö ravinnokseen pääasiassa heinää ja tammenterhoja, mikä antaa lihalle sen tunnusomaisen marmoripinnan ja erityisen maun. Iberico-porsaan lihassa on matala kolesterolitaso ja paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja. Tuoreen lihan lisäksi ruokaan on lisätty terveellisiä hedelmiä, kasviksia ja yrttejä antamaan tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita. Reseptiin on käytetty vain yhtä eläinproteiinia, joten ruokaa kannattaa kokeilla herkkävatsaisille ja allergisille koirille.

Jos parhaan ystäväsi ruokahalu on yhtä suuri kuin hänen kokonsa, tämä resepti täyttää kaikki odotuksenne niin maultaan kuin ravintoarvoiltaan!

  • Pääraaka-aineena luuton tuore liha
  • Hiilihydraatin lähteenä tumma riisi
  • Lisätty glukosamiinia ja kondroitiinia nivelten hyvinvointiin
  • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton
  • Valmistukseen ei ole käytetty geenimanipuloituja ainesosia.
  • Eläinperäisiä ainesosia 43 %
  • Sisältää 26 % proteiinia sekä 15 % rasvaa

Koostumus
Tuore Iberico-porsas, ruskea riisi, herne, dehydratoitu Iberico-porsaan proteiini, puhdistettu kananrasva, omenamassa, hydrolysoitu porsaan maksa, pellavansiemen, panimohiiva, hydrolysoituja vihanneksia, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, glukosamiini (1500 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (600 mg/kg), MOS, FOS, Yucca Schidigera -uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia.

Ravintoainekoostumus
Raakavalkuainen 26 %
Rasva 15 %
Raakakuitu 4 %
Tuhka 7 %
NFE (nitrogen-free extract) 39 %
Kosteus 9 %
Kalsium 1,3 %
Fosfori 0,95 %
Metabolinen energia 3850 kcal/kg

Iho, sydän ja nivelet
Omega 6 rasvahapot 2,8 %
Omega 3 rasvahapot 0,25 %
Glukosamiini 1500 mg/kg
Kondroitiini 600 mg/kg

Vitamiinit ja hivenaineet
A-vitamiini 18 000 IU/kg
D3-vitamiini 2000 IU/kg
E-vitamiini 120 mg/kg
C-vitamiini 15 mg/kg
Sinkki 96 mg/kg
Kupari 8 mg/kg
Mangaani 6 mg/kg
Rauta 60 mg/kg
Jodi 2,8 mg/kg
Seleeni 0,1 mg/kg