Suodata

Forthglade

Forthglade -tuotteissa on valittavissa kaksi erilaista sarjaa:

Complete Meal Grain Free – Viljattomat valmisateriat ovat täydellisiä aterioita käytettäväksi sellaisenaan. 

Just90% -täydennysateriat puolestaan ovat tarkoitettu käytettäväksi maukkaana lisäruokana. Lisäämällä Just90% esimerkiksi kuivamuonaan saat koirasi ateriasta maukkaan herkullisen. Just90% -aterioita voi käyttää myös raakaruokinnan tukena esimerkiksi silloin kun vain huoneenlämpö säilytys on mahdollinen. 

Forthglade Complete Meal Grain Free – Viljaton ateria

Tämä sarja on suunniteltu täyttämään kaikki koirasi tarpeet. Jokainen resepti on ravitsemuksellisesti tasapainotettu siten, että se sisältää 75% lihaa sekä herkullisia, terveellisiä vihanneksia kuten myskikurpitsaa ja bataattia viljojen asemasta. Hellävarainen valmistusmenetelmä varmistaa vitamiinien ja mineraalien säilymisen varmistaen lemmiksi optimaalisen terveyden sen elämän joka vaiheessa, pennusta senioriksi. Grain Free -täysateriat ovat suunniteltu niin, että ne sopivat myös kaikista herkkävatsaisimmille koirille.

Viljaton ateria sisältää kaiken mitä koirasi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja iloisena:

  • Suunniteltu herkkävatsaiset huomioiden
  • Hypoallergeeninen
  • Sisältää 75 % korkealaatuista lihaa
  • Sisältää vihanneksia, vitamiineja, mineraaleja ja prebiootteja

Valitse viidestä maistuvasta reseptistä koirasi suosikki! 

Eri makuvaihtoehdot: Ankka, kalkkuna, kana, lammas ja lohi. Lisäksi saatavana myös ankan makuinen penturuoka. Saatavilla kaksi pakkauskokoa: 395 g sekä 4 x 150 g ateriat. 

Tuotteita yhteensä 14 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 14 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet